Pranešta, kad yra nukentėjusių žmonių.

Į įvykio vietą išsiųstos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos. Informacija apie įvykį perduota Panevėžio greitosios medicinos pagalbos stočiai, Panevėžio apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Pirminiais duomenimis sunkiai sužeistas vienas žmogus.

Papildyta 8.34 val. : Panevėžio apskr. VPK komunikacijos poskyrio vyresnysis specialistas Tadas Martinaitis patikslino, kad apie sunkiai sužalotą asmenį informacija nepasitvirtino.

Autobusas vežė vaikus ir moteris, pabėgusius iš Ukrainos. Kur vyko autobusas, kol kas nėra aišku. T. Martinaitis Delfi.lt teigė, kad autobusas buvo su estiškais numeriais.

Įvykio metu nukentėjo keli vaikai, visus keleivius apžiūrėjo medikai.

Dar papildyta

Autobusas „Volvo“, vairuojamas vyro (gim. 1954 m.), nuvažiavo nuo kelio ir apvirto. Eismo įvykio metu nukentėjo autobuse važiavę moteris (gim. 1987 m.), moteris (gim. 1948 m.), moteris (gim. 1971 m.), kurios dėl įvairių kūno sužalojimų paguldytos į Panevėžio ligoninę, o nepilnametis (gim. 2016 m.), moteris (gim. 1991 m., moteris), moteris (gim. 1965 m.), nepilnametis (gim. 2008 m.), moteris (gim. 1960 m.), moteris (gim. 1966 m.), moteris (gim. 1996 m.), moteris (gim. 1993 m.) suteikus med. pagalbą ligoninėje, gydomi ambulatoriškai.

Pradėtas ikiteisminis styrimas pagal LR BK 281 str. 1 d.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją