Kovo 14 d., apie 20.25 val., Kaune, M. Riomerio g., Kauno apskrities vyriausias policijos komisariato Patrulių rinktinės pareigūnai patikrinimui sustabdė automobilį „VW Passat“, vairuojamą jauno vyro (gim. 2002 m.). Su kauniečiu kartu važiavo dar vienas Kauno gyventojas (gim. 2002 m.).

Išlaipinus asmenis ir ruošiantis atlikti jų dalinę apžiūrą, pastarieji pradėjo bėgti nuo pareigūnų, tačiau netrukus buvo sulaikyti. Sulaikius asmenis, keleivio kišenėje rasti 8 susukti polietileniniai ritinėliai, kurių viduje – galimai narkotinė psichotropinė medžiaga. Greitai paaiškėjo, jog vienas jaunuolis jau yra žinomas policijos pareigūnams.

Atlikus kratą vieno iš sulaikytųjų gyvenamojoje vietoje, buvo rasta daugiau galimai narkotinių psichotropinių medžiagų. Kito jaunuolio gyvenamojoje vietoje atlikus kratą taip pat buvo rasta galimai narkotinės psichotropinės medžiagos. Abu asmenys buvo pristatyti atlikti tyrimus dėl narkotinių medžiagų vartojimo.

Kauno apskr. VPK Kauno miesto Dainavos policijos komisariato pareigūnai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti pradėjo ikiteisminį tyrimą pagal pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 259 str. 1 d. Už tai gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 6-ojo skyriaus prokurorai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją