Policija informuoja, kad buvo kovo 8-oji, tad aikštelėje stovėjo prekybininkai su gėlėmis. Viena jų, prieš atlekiant automobiliui, nuėjo į šalia prekyvietės stovintį mikroautobusą padėti užprekiautų pinigų. Ir galbūt tai buvo jos išsigelbėjimas, nes, kai jau norėjo lipti lauk, pamatė tiesiai į juos atskriejančią transporto preimonę. Mergina net nebespėjo įspėti prekyvietėje stovėjusio kolegos, kad šis pasitrauktų į šoną. Nuo BMW smūgio vyras nugriuvo ant žemės. Kliudęs čia prekybininkų stovėjusį automobilį, BMW nulėkė toliau ir, padaręs salto, sustojo pievoje.

Vairuotojas – laimės kūdikis. Nors oro pagalvių apsaugos jis nesulaukė, tačiau nenukentėjo. O štai gėlėmis prekiavusiam 28 metų vyrui medikai konstatavo kojos lūžį ir jis atsidūrė ligoninėje. Be to, nuo BMW skrydžio nukentėjo dar ir keturi kelio ženklai.

Vairuotojui dėl kelių transporto eismo saugumo taisyklių pažeidimo, dėl kurio įvyko eismo įvykis ir buvo nesunkiai sutrikdyta kito žmogaus sveikata, pradėtas ikiteisminis tyrimas. Baudžiamasis kodeksas už tai numato baudą arba areštą, arba laisvės atėmimą iki dvejų metų.

Vairuotojas buvo blaivus. Tačiau, pasirodo, blaivumas kartais dar neužtikrina protingumo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją