Policija pranešė, kad 1985 m. gimusio vyro vairuojamas automobilis „Audi Q7“, važiavęs nuo Nidos Smiltynės link, priekine dalimi susidūrė su jam iš dešinės, iš šalutinio kelio į sankryžą įvažiavusiu automobiliu „Skoda Praktik“, kurį vairavo 1960 m. gimęs vyras.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informavo, kad atvykus į avarijos vietą automobilio „Škoda“ vairuotojas buvo sąmoningas, negalėjo išlipti, prispaustas nebuvo. Buvo padėta iškelti nukentėjusį iš automobilio, jis perduotas GMP ir išvežtas į Klaipėdos ligoninę. Pirminiais duomenimis, po avarijos vienas medis buvo nuvirtęs ant kelio, kitas – užvirtęs ant „Audi“ automobilio.

Abu eismo dalyviai perduoti medikams.

„Skoda Praktik“ vairuotojas gydomas ligoninėje. Nustatyta, jog automobilis „Skoda Praktik“ nedraustas privalomuoju civilinės atsakomybės draudimu bei neturi galiojančios privalomosios techninės apžiūros.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 281 str. 1 d. (kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimas).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją