Po vidurnakčio patruliai gavo pranešimą, kad iš V.Krėvės prospektu važiuojančios "Mazda 323" aidi šūviai. Sustabdyti automobilį pareigūnams pavyko tik Savanorių prospekto ir Dubingių gatvės sankryžoje, mat išvydęs persekiotojus vairuotojas iš pradžių nenorėjo lengvai pasiduoti.

Kaip rašo "Lietuvos rytas", įtariamieji dar spėjo išmesti iš mašinos salono du pistoletus IŽ su duslintuvais, tačiau patruliai juos surado.

Tyrėjai mano, jog kauniečiai šaudė pramogaudami, bet visos įvykio detalės paaiškės juos apklausus. Pareigūnų žiniomis, teisės laikyti ginklo neturėjo nė vienas vyriškis. Ikiteisminį tyrimą pavesta atlikti Kauno policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo tarnybai.

Ekspertai aiškinsis, ar surasti ginklai nebuvo naudojami vykdant kitus nusikaltimus.

Dar keistesnis nutikimas sekmadienį paryčiais įvyko Kovo 11-osios gatvėje esančiame naktiniame klube "Zepelinus". Į patalpą užėjo 8 kaukėti vyriškiai, kurie rankose laikė beisbolo lazdas. Vienas vaikinas į lubas paleido 4 šūvius.

Vėliau pareigūnai įvykio vietoje surado šovinių tūteles. Įsibrovėliai nieko nereikalavo, negrasino, nelietė lankytojų. Po šūvių jie iškart išėjo.