Policija informavo, kad apie 12.52 val. pareigūnai pamatė eismo įvykį: Dariaus ir Girėno gatvėje susidūrė VW ir „Renault“ automobiliai.

Iš pradžių buvo teigiama, kad sužalotų asmenų nėra, eismo įvykis techninis. Pareigūnams aiškinantis įvykio aplinkybes VW automobiliu važiavęs vyras pradėjo skųstis galvos skausmu, atvykę medikai nustatė, kad jis patyrė galvos traumą.

Ekipažas neblaivus, o automobilis galimai vogtas

Anot policijos, VW automobiliu važiavo du vyriškiai, jie abu yra neblaivūs: vienam nustatytas 1,61 prom. girtumas, kitam – 2,35 prom.

Maža to, aiškinantis įvykio aplinkybes išaiškėjo, kad VW automobilis dar yra ir galimai vogtas.

Policijos teigimu, „Renault“ automobilio vairuotojas blaivus, jis nenukentėjo.

Papildyta

Vilniuje, Dariaus ir Girėno bei Tūkstanmečio g. sankryžoje, neblaivaus (1, 61 prom.) vyro (gimusio 1999 m.) vairuojamas automobilis „VW Passat“ susidūrė su automobiliu „Renault“. Automobilio „VW Passat“ vairuotojas, suteikus med. pagalbą ligoninėje, išleistas gydytis ambulatoriškai.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 2811 str. 1 d.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)