Į įvykio vietą išsiųstos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Kauno greitosios medicinos pagalbos stočiai, Marijampolės apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas Delfi patvirtino, kad automobilyje buvo prispausti trys žmonės. Vienas iš jų, supjausčius sumaitotą automobilį, perduotas medikams. Kiti du negyvi.

„Žuvusieji vyras ir moteris, vairuotojas ir šalia sėdėjęs keleivis, o gale sėdėjęs vyras išvežtas į ligoninę. Nelaimingas atsitikimas įvyko dėl vėtros – medis užvirto ant važiavusio lengvojo automobilio „Ford Galaxy“, kuriame buvo trys asmenys“, – BNS sakė Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Ieva Šlivinskienė.

Papildyta. Kaip pranešė Policijos departamentas, vasario 17 d., apie 12 val. 50 min., Vilkaviškio r., kelio Marijampolė–Vilkaviškis–Kybartai 7-ame km, dėl kilusios vėtros pakelės medis užvirto ant keliu važiuojančio automobilio „Ford Galaxy“, kurį vairavo vyras (g. 1982 m.). Įvykio metu žuvo automobilio vairuotojas ir kartu važiavusi moteris (g. 1987 m.) bei sužalotas kartu važiavęs keleivis (g. 2002 m.), kuris paguldytas į ligoninę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)