Praėjusių metų gruodžio 10 d., apie 12 val., Kaune, daugiabučio namo langų renovacijos atstovu prisistatęs vyras, pasibeldė į vieno buto duris. Jas nepažįstamam vyrui atidariusi senolė, neįtardama nieko blogo, įsileido sukčių į namus. Apsukrus vyras iš bute gyvenančios sutuoktinių poros už tariamą daugiabučio namo langų renovaciją pareikalavo 3340 eurų. Tačiau, gavus pinigus, net ši suma sukčiui pasirodė per maža. Ištaikęs progą, kai senjorų pora trumpam išėjo iš kambario, kaunietis iš sutuoktinių pavogė dar 5000 eurų.

Įtariamasis jau yra žinomas policijos pareigūnams, jis – daug kartų teistas dėl įvairių sukčiavimų ir vagysčių, praneša Kauno policija.

Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariato pareigūnai dėl vagystės ir sukčiavimo pradėjo ikiteisminį tyrimą pagal pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. ir 182 str. 1 d. Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 3-ojo skyriaus prokurorai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)