Policijos departamentas praneša, kad Lenkijos Respublikoje, ties Suvalkais, dėl kelyje A5 įvykusios avarijos stabdomas eismas.

Pranešama, kad įvažiavime į Lenkiją ties Kalvarija susidarė apie 8 kilometrų eilė.

Pareigūnai rekomenduoja, esant galimybei, rinktis kitą kelią.

Pirminiais policijos pareigūnų duomenimis, apie sužalotus asmenis nebuvo praneša. Pradiniame pranešime buvo nurodyta, kad sunkiasvoriai neįvažiuoja į kalną, tačiau netrukus patikslinta, kad įvyko eismo įvykis.

Dėl įvykio eismas šiuo metu paralyžiuotas.

Papildyta 21.39 val.: Lazdijų rajone, netoli sienos su Lenkija, nuo kelio nuvažiavo keleivinis autobusas, mažiausiai keletas keleivių kreipėsi į medikus dėl smulkių sužalojimų.

„Pirminiais duomenimis, manoma, kad autobusas lenkė automobilį, tačiau vairuotojas nesuvaldė transporto priemonės ir nuvažiavo į griovį“, – BNS sakė Alytaus apskrities policijos atstovė spaudai Eglė Kačinskienė.

„Čia yra pirminiai duomenys, dar bus aiškinamasi, ar tikrai taip buvo“, – pridūrė ji.

Jos teigimu, autobusu „Neoplan“ keliavo iš Italijos vykę slidininkai, tačiau kol kas nežinoma, kiek keleivių buvo autobuse.

Anot policijos atstovės, keletas keleivių dėl smulkių sužalojimų kreipėsi į medikus, atvykusius į įvykio vietą.

„Šiuo metu manoma, kad į greitąją medicinos pagalbą kreipėsi keturi asmenys dėl smulkių sužalojimų“, – teigė Alytaus apskrities policijos atstovė.

Anot jos, avarija įvyko apie 20 val. keletas kilometrų nuo sienos su Lenkija.

Lietuvos kelių direkcija įspėja: naktį eismo sąlygas sunkins snygis, pūga, plikledis ir vėjo gūsiai.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis naktį snigs, pustys, bus plikledis, vietomis pūga. Šiaurės vakarų vėjo gūsiai daug kur sieks 15–20 m/s, pirmoje nakties pusėje vakariniuose rajonuose vietomis iki 27 m/s, pajūryje 28–30 m/s. Žemiausia oro temperatūra nuo 0 iki 5 laipsnių šalčio.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)