Naujininkų rajone susirinkę kovinio sporto entuziastai ne tik savo akimis pamatė kelias triuškinančias kovotojų dvikovas, bet ir efektingai vykusius Vilniaus policijos pareigūnų surengtos sulaikymo operacijos darbo metodus.

Patikimi šaltiniai teigia, kad kovas staiga nutraukė įsiveržę Vilniaus VPK darbuotojai, nes tarp kovų dvikovas stebėjusių asmenų buvo vienas vyras, kuriam anksčiau buvo paskelbta policijos paieška. Jis buvo sulaikytas vietoje.

Dėl ko šis kovų turnyre sulaikytas asmuo buvo ieškomas, kol kas niekas oficialiai nekomentuoja.

Dar kiti šaltiniai teigia, kad šito renginio metu galėjo būti sulaikyta ir daugiau policijai įtarimų sukėlusių asmenų. Ar šios kovos vyko legaliai neaišku, tačiau žinoma, kad renginys buvo transliuojamas per vieną iš interneto transliacijos platformų.

Kad tokia neeilinė ir kovinį veiksmo filmą primenanti operacija išties vyko šeštadienį Vilniuje Delfi.lt patvirtino ir Lietuvos policijos atstovas Ramūnas Matonis. Tačiau nuo platesnių komentarų kol kas jis susilaikė. Tikėtina, kad daugiau informacijos šia tema bus paskelbta artimiausiomis dienomis.

Renginys, kuriame vyko policijos operacija vyko buvusiame Vilniaus taksi parke. „Jungleking“ renginį stebėję žmonės Delfi.lt pasakojo, kad sulaikymo metu buvo išvesti 3 vyrai.

Anot vieno žiūrovo, atvyko nemažai kaukėtų mobiliosios kuopos pareigūnų, keli pareigūnų buvo atsivedę šunis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)