Pareigūnai praneša, kad praėjusių metų spalio 23 d., apie 11.00 val., atvykus į vieną iš Jonavos gydymo įstaigų, esančių Žeimių g., asmuo norėjo pasiskiepyti COVID-19 vakcina, tačiau sveikatos įstaigos darbuotojams pateikė ne savo asmens dokumentus. Supratus, kad gydymo įstaigos personalo pergudrauti nepavyks, asmuo iš įstaigos pasišalino.

Tyrimo metu išsiaiškinta, kad tokia situacija fiksuota ir spalio 8 d. – tuomet vyras pateikė taip pat ne savo asmens dokumentus.

Vaizdo kameros užfiksavo asmenį, galintį turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Gyventojus, atpažįstančius šį asmenį, žinančius jo buvimo vietą ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašome kreiptis į Kauno apskr. VPK Jonavos rajono policijos komisariatą telefonais 8 700 63 329; 8 670 45 046 arba rašyti el. p. simonas.bubinas@policija.lt.
Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Jonavos rajono policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 302 str. 1 d. už tai gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.
Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 5-ojo sk. prokurorai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)