Sausio 21 d., apie 1 val., Vilniuje, Ozo g., šalia prekybos centro „Akropolis“, sostinės kriminalistai sulaikė tris asmenis (gimusius 2000 m., 1999 m. ir 1993 m.), kurie nuo 0 val. 40 min. iki 0 val. 50 min. Linkmenų g., prie prekybos centro „Rimi“, išlaužė parkavimo aparato kasos dureles ir iš vidaus pavogė pinigus. Pas sulaikytuosius rasti įkalčiai – krepšys su iš kasos pavogtais pinigais bei laužimo įrankiai. Turima duomenų, kad šie asmenys galimai padarė ir daugiau panašaus pobūdžio nusikaltimų, praneša Vilniaus apskrities policija.

Visiems įtariamiesiems paskirta griežčiausia kardomoji priemonė – suėmimas.

Už nusikalstamas veikas, numatytas Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 2 d. (vagystė) gresia bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Ikiteisminį tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Vilniaus apygardos prokuratūros Vilniaus apylinkės prokuratūros 3-iasis skyrius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)