Kaip pasakoja liudininkai, nuo miesto centro Kauno gatve didžiuliu greičiu lėkęs automobilis aplenkė priešais važiavusią transporto priemonę ir bandydamas grįžti į savo eismo juosta kliudė ties šaligatviu sustumtą sniego pusnį.

Nevaldomas automobilis ėmė mėtytis važiuojamoje kelio dalyje ir kliudęs elektros apšvietimo stulpą sustojo tik įsirėžęs į medinę pavėsinę, kurioje mėgsta sėdėti kebabų laukiantys lankytojai.

Laimei, šaltą sausio šeštadienį pavėsinė tuo momentu buvo tuščia.

Kaip informuoja Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Kristina Janulevičienė, po įvykio apgadintas automobilis ir laikinas pastatas, priklausantis maitinimo įstaigai.

Į įvykio vietą iškviesti ir ugniagesiai gelbėtojai ir policijos pareigūnai.

Pirminiais duomenimis, 1997-ais metais gimęs „Audi“ vairuotojas – neblaivus.

„Pirminiais duomenimis, toks įtarimas yra, tačiau vairuotojas, bent jau kol kas, atsisako pasitikrinti blaivumą alkotesteriu. Asmuo yra žinomas policijos pareigūnams, taip pat ir dėl Kelių eismo taisyklių pažeidimų. Vairuotojas sulaikytas“, - sakė policijos atstovė.

Kiek vėliau vairuotojas vis dėl to sutiko pasitikrinti alkotesteriu. Vairuotojui nustatytas 2,81 prom. girtumas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)