Policijos viešai skelbiamų įvykių suvestinėse buvo pranešta, kad sausio 9 d., apie 14 val. 30 min., Saulėtekio al. esančiame viešojo transporto žiede, išlaipintas iš autobuso, policijos tarnybiniame automobilyje mirė vyras (gim. 1962 m.).

Vilniaus apskrities policijos komisariatas Delfi patikslino, kad vyras buvo išlaipintas iš 5G autobuso.

Į pareigūnus buvo kreiptasi, nes keleivis paskutinėje maršruto stotelėje nelipo iš autobuso. Dar tiksliai neaišku, ar taip buvo dėl to, kad jis sunegalavo, ar tam įtakos turėjo ir galbūt vartotas alkoholis. Aplinkybę, ar vyras buvo neblaivus, dar aiškinasi ekspertai.

Atvykus pareigūnams jis buvo išlaipintas iš autobuso. Vedamas link Patrulių rinktinės tarnybinio automobilio „VW Caddy“ vyras staiga susmuko ir nebeatsikėlė.

Nedelsiant į įvykio vietą iškviesti medikai, bet jie padėti jau nebegalėjo, tik konstatavo mirtį.

Dėl įvykio buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Tikslią mirties priežastį dar nustatys ekspertai, tačiau preliminariai – vyras mirė nuo koronaviruso sukeltų komplikacijų. Šią aplinkybę Delfi patvirtino tyrimą kontroliuojantis prokuroras Alvydas Markauskas.

„Mirė sava mirtimi. Tyrimas dėl mirties priežasties dar tik pradėtas, neaišku, kada bus padaryta. Preliminari mirties priežastis, kaip sakė gydytojai, – COVID-19. Preliminariai plaučių uždegimas, sukeltas koronaviruso“, – sakė prokuroras.

Nuo pandemijos pradžios Lietuvoje koronavirusas jau nusinešė 7696 gyvybes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (196)