Pirminiais duomenimis, sausio 16 d. 3 val. 15 min. Vilniuje, Konstitucijos pr., sulaikymo metu, jaunuolis aktyviais veiksmais pasipriešino ir sužalojo du Vilniaus apskr. VPK pareigūnus.

Pareigūnai, suteikus med. pagalbą, gydomi ambulatoriškai.

Asmens apžiūros metu pas sulaikytąjį (gim. 2000 m.) rasta ir paimta žalios spalvos tabletė bei smulkintuvas su augalinės kilmės medžiaga (įtariama, kad tai narkotinė medžiaga).

Neblaivus (1,11 prom.) įtariamasis uždarytas į areštinę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 286 str. (pasipriešinimas valstybės tarnautojui ar viešojo administravimo funkcijas atliekančiam asmeniui), 259 str. 1 d. (neteisėtas disponavimas narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti).

Delfi primena, kad sausio 15 d., apie 20 val. 35 min., Vilniuje, Titnago g., sulaikymo metu vyras (gim. 1990 m.) aktyviais veiksmais pasipriešino policijos pareigūnams ir sužalojo Vilniaus apskr. VPK pareigūną (gim. 1994 m.) kuris, suteikus med. pagalbą, gydomas ambulatoriškai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)