Lapkričio pabaigoje į „Kas vyksta Kaune“ redakciją kreipėsi neištikimybės sukrėsta moteris. Užsiregistravusi dviejose pažinčių svetainėse ir sučiupusi į kairę einantį vyrą kaunietė manė atvėrusi „legalios“ prostitucijos šydą.

Paskaitęs kaunietės pasakojimą apie vyro šėliones pažinčių svetainėse, lengva pažintimi su moterimis susidomėjo dar vienas kaunietis. Deja, užuot kritęs į šiltą glėbį, vyras tvirtina buvęs apsuktas aplink pirštą.

Vietoj pažinties su moterimi – sukčiai

Kaip antradienį pasakojo į redakciją kreipęsis vyras, užsiregistravęs pažinčių svetainėje kaunietis mano tapęs tarptautinių sukčių auka.

„Lapkričio mėn. jūsų portale perskaičiau straipsnį, kuriame moteris pasakojo apie pažinčių portale „Slaptas pasimatymas“ užsiregistravusį vyrą. Aš, iš savo kvailo smalsumo, užsiregistravau minėtoje svetainėje, tačiau man atrodo, kad čia papuoliau į tarptautinių sukčių tinklą“, – pasakojo kaunietis.

Vos tik užsiregistravęs vyras esą nespėjo užmegzti nė vienos pažinties, tačiau sulaukė svetainės administratoriaus laiškų su nurodymu pervesti pinigus.

„Šia svetaine visai nesinaudojau. Užsiregistravus pradėjo reikalauti banko kreditinės kortelės (gerai, kad jos neturiu), pradėjo siųsti laiškus, kad sumokėčiau 15,50 Eur. Išsiregistruoti iš šios svetainės neleido. Galvodamas, kad gal sumokėjęs galėsiu išsiregistruoti, pervedžiau bankiniu pavedimu“, – pasakojo vyras.

Tačiau kauniečio ir vėl laukė nusivylimas – paskyrą pavyko ištrinti tik po daugiau nei savaitės, o nelaimėlis romantikas esą reketuojamas toliau: „Užsiregistravau 2021 m. lapkričio 28 d., o 2021 m. gruodžio 7 d. man pavyko savo paskyrą ištrinti. Dabar vėl gaunu laiškus, kad aš skolingas 13 Eur. Sumokėjus mane atblokuos, nors mano paskyra yra ištrinta.“

Vyras pridūrė manantis, kad lapkričio pabaigoje paviešintas kaunietės pasakojimas apie neištikimą vyrą – reklaminis triukas. „Aš visgi galvoju, kad asmuo rašė straipsnį sukčių reklamos tikslais. Gal kas iš skaitytojų buvo susidūręs, gal galėtų pasidalinti patirtimi. Jų slaptumą garantuoju“, – pagalbos prašė kaunietis.

Gali tapti Premium nariu

Naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ pavyko išsiaiškinti, kad pažinčių svetainėje „Slaptas pasimatymas“ galimi du narystės tipai – nemokamas ir mokamas. Kaip skelbiama svetainės taisyklėse, už mokamas paslaugas, į kurias įeina daugiau privilegijų, kaip žinučių rašymas ir pan., pinigai turi būti mokami iš anksto.

Daugiau naujienų iš Kauno rasite čia.