Teigiama, kad avarija įvyko netoli Liublino.

Į ligoninę išvežta 11 sužeistųjų, tarp jų – keturi vaikai. Vienas sunkiai sužeistas asmuo sraigtasparniu nuskraidintas į ligoninę.

Naujienų portalas tvp.info praneša, kad vėjas nuo kelio nubloškė autobusą. Iš kalnų kelionės į Lietuvą grįžtančius keliautojus vežęs Lietuvos autobusiukas nuvažiavo nuo kelio ir apvirto ant šono.

Šiuo autobusu iš viso keliavo 46 žmonės: 44 keleiviai ir du vairuotojai. Sunkius sužalojimus patyrė vienas asmuo, jį prispaudė autobusas. Panaudoję hidraulinius gelbėjimo įrankius ugniagesiai žmogų išvadavo, jis sraigtasparniu buvo nugabentas į ligoninę.

Likę žmonės, kuriems medikų pagalbos neprireikė, buvo nugabenti į šiltą patalpą netoliese esančiame ugniagesių skyriuje. Jiems suteikiama tolesnė pagalba: psichologinė pagalba, šiltas maistas, gėrimai.

Apie žuvusius žmones informacijos nėra.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)