Pirminiais duomenimis, apie 23.04 val. buvo pranešta, kad susidūrė du automobiliai, viename iš jų galimai prispaustas žmogus.

Teigiama, kad susidūrė BMW ir „CityBee“ įmonės automobilis „VW T-Cross“. Anot policijos, BMW automobilio keleivis prispaustas.

Įvykio vietoje žmonės pasakojo, jog BMW automobilis išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir šonu susidūrė su VW.

Policijos duomenimis, trys žmonės buvo išgabenti į ligoninę. Abiejų transporto priemonių vairuotojai blaivūs.

Avarijos vietoje dirbo policijos pareigūnai, medikai bei ugniagesiai.

Įvykis tiriamas.

Ketvirtadienio rytą Lietuvos policija patikslino, jog ši avarija baigėsi mirtimi.

Kaip skelbiama Policijos departamento praėjusios paros įvykių suvestinėje, trečiadienį, apie 23 val., Vilniuje, Olandų g., automobilis BMW, vairuojamas vyro (g. 1996 m.), kelio vingyje, išvažiavo į priešingą eismo juostą ir susidūrė su priešpriešais važiavusiu automobiliu „VW T-Cross“, kurį vairavo 19-metė mergina.

Eismo įvykio metu sužaloti automobilio VW vairuotoja (gydoma ambulatoriškai) ir keleivis (g. 2001 m.), kuris paguldytas į ligoninę.

Taip pat sužaloti automobilio BMW vairuotojas (gydomas ambulatoriškai) ir keleivis (g. 1985 m.). Pastarasis buvo paguldytas į ligoninę, kurioje naktį į ketvirtadienį, apie 4 val. 30 min., nuo patirtų sužalojimų mirė.

Paaiškėjo, kad žuvęs 36 metų keleivis buvo Meksikos pilietis, pranešė Lietuvos kelių policijos tarnyba.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)