Pranešama, kad gruodžio 21 d., apie 2 val. 36 min., Ukmergės r., Antakalnio k., gesinant gaisrą name, gaisravietėje rasti mirusių vyrų (gim. 1987 m. ir 1967 m.) ir moters (gim. 1963 m.) kūnai.

Nelaimės metu nukentėjo ir vyras (gim. 1984 m.) bei moteris (gim. 1986 m.), jie pristatyti į ligoninę.

„Vienas išvežtas į ligoninę dėl to, kad patyrė daugybinius nudegimus, o moteris – dėl patirto šoko“, – BNS sakė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriaus vyriausiasis specialistas Dainius Vedrickas.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informavo, kad buvo gautas pranešimas, jog dega vieno aukšto namas (18x16 m). Viduje gali būti žmonių.

Į įvykio vietą atvykę ugniagesiai rado atvira liepsna degantį mūrinį vieno aukšto pastatą (buvusios dirbtuvės), stogas dengtas šiferiu.

2.17 val. iš uždūmintos patalpos (6x6 m) buvo išnešti 2 žmonės be sąmonės, medikai konstatavo jų mirtį.

2.34 val. patalpoje (6x4 m) buvo rastas dar vienas stipriai apdegęs žmogus, konstatuota mirtis. Kitas gaisro metu nukentėjęs žmogus (patyręs kūno nudegimus) medikų išvežtas į ligoninę.

Gaisro metu išdegė patalpa (6x4 m), kitos patalpos aprūko. Dūmų detektorius nerastas.

Per parą Lietuvoje mirė dar du žmonės

Gruodžio 20 d., apie 5 val. 19 min., Kėdainių r., Petkūnų k., užgesinus gaisrą gyvenamajame name, gaisravietėje rastas mirusios, galimai moters (gim. 1932 m.), apdegęs kūnas.

Gruodžio 21 d., apie 1 val. 47 min., Kauno r., Garliavoje, užgesinus gaisrą name, gaisravietėje rastas apdegęs mirusio vyro (gim. 1968 m.) kūnas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)