15.54 val. gautas pranešimas, kad Prienų r., Uosos kaime (Balbieriškio sen.) vilkikas „Mercedes“ nuvažiavo į mišką, atsitrenkė į medžius ir apsivertė. Po keleto minučių pats minėto vilkiko vairuotojas pranešė, kad nuo kelio nuvažiavo dėl labai slidžios kelio dangos.

15.57 val. gautas pranešimas, kad Birštono sav., ties Ivoniškių kaimu, kelyje Prienai–Alytus, kaktomuša susidūrė autocisterna ir vilkikas su puspriekabe. Šios avarijos metu sužalotas vilkiko vairuotojas (Latvijos pilietis), jis išvežtas į ligoninę.

Eismo įvykyje dar dalyvavo 3 lengvieji automobiliai. Jie apgadinti nesmarkiai.

15.59 val. policija gavo pranešimą, kad Alytaus r., Alytaus kaime, automobilis „VW Golf“ atsitrenkė į kelio ženklą. Vairuotojas nesužalotas.

Pasak Alytaus apskrities policijos Komunikacijos poskyrio vedėjos Kristinos Janulevičienės, dėl šlapdribos ir plikledžio apskrities keliai tapo labai slidūs.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)