Įtariama, jog 2021 m. lapkričio mėn. asmuo galėjo pasisavinti prekių iš parduotuvių įvairiose miesto vietose – lapkričio 17 d. Klaipėdos m. policijai pranešta, jog dienos metu, apie 13.45 val., Tiltų g. iš parduotuvės pavogtos dvi pakuotės kvepalų, kurių bendra vertė 126 eurai.

Analogiška vagystė įvykdyta ir lapkričio 19 d. – iš parduotuvės Taikos pr. taip pat pavogti du buteliukai tualetinio vandens, tuokart žala siekė 167 eurus. Tuo metu lapkričio 21 d. ilgapirštis iš parduotuvės jau pasisavino įrankių už 227 eurus. Lapkričio 22 d. per vieną dieną apvogtos net dvi parduotuvės Vingio g. ir Taikos pr. – abiem atvejais pavogti kvepalai.

Klaipėdos m. pareigūnai netruko nustatyti galimą įtariamąjį - daugiau nei 10 kartų už vagystes, plėšimus ir disponavimą narkotinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti teistą vyrą.

Teismo sprendimu asmuo buvo suimtas 3 mėnesiams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją