Policija informavo, kad lapkričio 4 d., apie 22 val. 29 min., Vilniuje, A. Goštauto ir J. Tumo Vaižganto g. reguliuojamojoje sankryžoje, automobilio „Opel Omega“ vairuotojas, važiuodamas A. Goštauto g. Geležinio Vilko g. link, partrenkė ir sunkiai sužalojo per pėsčiųjų perėją ėjusį pėsčiąjį.

Ieškomos galimai įvykį mačiusios liudytojos – įvykio vietoje buvusios dvi moterys (automobilio vairuotoja šviesiais trumpai kirptais plaukais, su akiniais ir keleivė pusilgiais rudais garbanotais plaukais, su akiniais), kurios iš įvykio vietos išvažiavo tamsios spalvos „Subaru Forester“ automobiliu.

Kreiptis į Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos Nusikalstamų veikų eismo saugumui tyrimo skyriaus vyresniąją tyrėją Rasą Lauraitienę, mob. 8 607 88982, el. paštu rasa.lauraitiene@policija.lt arba skubios pagalbos telefonu 112.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją