Lapkričio 24 dieną maždaug 1 val. nakties Bendrasis pagalbos centras sulaukė pranešimo, kad Draugystės gatvėje esančiame bute yra sužeistas ir kraujuojantis žmogus.

Ten nuskubėjo ne tik medikai, bet ir policijos pareigūnai. Nukentėjusioji – 1976 m. gimusi moteris su durtine žaizda kojoje.

Bute aptikti trys visiškai girti pusamžiai vyrai (g. 1986 m., 1973 m. ir 1975 m.). Visi jie buvo smarkiai prisigėrę, blaiviausias įpūtė 2,52 prom., kiti du buvo beveik visa promile girtesni.

Be to, aptiktas ir maišelis su baltais milteliais, kuriuos vakarėlio dalyviai tą naktį vartojo. Pareigūnai neabejoja, kad tai – narkotikai, tačiau kokie, bus nustatyta tik po specialistų tyrimo, kuris dar nėra baigtas.

Iš pradžių pradėtas tyrimas tik dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo bei disponavimo psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Tačiau dabar šis įvykis jau perkvalifikuotas į žmogžudystę, nes 5 dienas dėl sužeistos moters gyvybės kovojusiems medikams išgelbėti jos nepavyko – lapkričio 29 dieną jiems teko konstatuoti mirtį.

Įtarimai dėl žmogžudystė pareikšti visiems trims marijampoliečiams. Tiesa, tik vienas iš jų iki šiol yra už grotų. Teismas gruodžio 7 d. pratęsė T. G. suėmimą 3 mėnesiams.

Dar vienas įtariamasis Ž. K. iškart po įvykio taip pat buvo suimtas, tačiau prokuroras neprašė jo sulaikyti ilgesniam laikui.

Trečiasis įtariamasis Ž. Z. išvengė griežčiausių kardomųjų priemonių, jis buvo paleistas pasibaigus laikino sulaikymo terminui.

Kol kas teisėsauga neatskleidžia nei sužalojimo aplinkybių, nei nusikaltimų motyvų, jie dar tebėra nustatinėjami. Pranešama tik tiek, kad nukentėjusioji ir įtariamieji buvo pažįstami.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)