Šeštadienio naktį, apie 23.03 val., Vilniaus policijos pareigūnai dirbo Pylimo gatvėje, kai pravažiuojantis automobilio vairuotojas paspaudė greičio pedalą ir kliudęs policijos automobilį spruko.

Pareigūnai reagavo žaibiškai ir ėmė vytis bėglį.

Įjungtais švyturėliais policijos pareigūnai vijosi vairuotoją per visą sostinę iki Oslo gatvės. Bėglys bandė atsikratyti persekiotojais ir staigiu manevru sukėlė avarinę situaciją.

Per gaudynes apgadintas dar vienas policijos pareigūnų automobilis, tačiau tai nuo pareigūnų pasprukti bandžiusiam vairuotojui nepadėjo.

Toyota“ vairuotojo kelionė smūgiu į atitvarą baigėsi Oslo gatvėje. Čia jį pričiupo pareigūnai.

Nesėkmingai sprukti bandęs vyras jau neturėjo kur trauktis. Pareigūnams paprašius pasitikrinti alkoholio matuokliu, nustatytas 1,14 prom. girtumas.

Kone per pusę miesto bėglį vijosi gausios policijos pajėgos. Laimei, gaudynių metu žmonės nenukentėjo.

Bėglio automobilyje buvo vaikiška kėdutė. Laimei, įvykio metu vaiko mašinoje nebuvo, mat į atitvarus „Toyota“ rėžėsi ta puse, kurioje buvo kėdutė.

Gaudynes išvydęs vienas vairuotojas bandė sukliudyti bėgliui, kuris mieste kaip reikiant paspaudė greičio pedalą. Vyrui gresia rimti nemalonumai ir teks atlyginti padarytą žalą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)