Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriaus duomenimis, susidūrė automobiliai „Toyota“ ir „Lexus“, viename iš jų prispausti du žmonės.

Apie 11.20 val. vienas žmogus jau buvo išlaisvintas ir perduotas medikams. Ugniagesiai gelbėtojai toliau pjaustė automobilį ir vadavo antrą žmogų.

Papildyta. Alytaus apskrities policijos duomenimis, avariją sukėlė automobilio „Toyota Corolla“ vairuotoja (gim. 1936 m.), kuri, sukdama į kairę, nepraleido priešpriešais tiesiai važiavusio „Lexus“.

Automobiliu „Toyota“ važiavo dvi moterys ir vyras. Vairuotoja sužalota, tačiau gyvybei pavojaus nėra, o keleivė (gim. 1960 m.) ligoninėje mirė.

Automobiliu „Lexus“ važiavo penkių asmenų šeima. Nukentėjo 2016 m. gimęs berniukas. Dėl galvos sumušimo jis išvežtas į ligoninę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)