Lengvuosiuose automobiliuose prispausti du žmonės be gyvybės ženklų.

Kelias uždarytas iš abiejų pusių, vaduojami žmonės, nusidriekė automobilių eilės, pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas.

16.14 val. ugniagesiai pranešė, kad vienas sužalotas žmogus išlaisvintas. Netrukus buvo išlaisvintas ir antras prispaustasis (pastarasis be sąmonės, bet su gyvybės ženklais). Abu juos vietoje gaivina medikai. Be prispaustųjų, sužaloti dar du žmonės.

Dar papildyta. Policijos departamentas pranešė, jog avarija įvyko, kai lengvieji automobiliai trenkėsi į šalikelėje stovintį vilkiką. Iš viso sužaloti 8 žmonės, penki iš jų išvežti į ligoninę.

17.14 val. iš ligoninės gautas pranešimas, kad maždaug 40 metų vyras mirė.

Vėliau mirė dar vienas avarijos dalyvis.

Policijos duomenimis, mirė automobilio „Opel Zafira“ keleivis (g. 1979 m.) ir automobilio „Opel Antara“ keleivis (g. 1971 m.).

Dar papildyta. Vėliau ugniagesiai gelbėtojai patikslino įvykio aplinkybes: „Į kelkraštyje stovinčio vilkiko puspriekabės kampą trenkėsi automobilis „Opel Zafyra“ ir paskui į jį – kitas lengvasis automobilis „Opel Antara“, abiejuose lengvuosiuose automobiliuose prispausti keleiviai priekinėse sėdynėse, kiti išlipę. Specialia gelbėjimo įranga iš „Opel Zafyra“ išlaisvintas be sąmonės su gyvybės ženklais keleivis (apie 40–45 m. amžiaus), iš lengvojo automobilio „Opel Antara“ išlaisvintas be sąmonės su gyvybės ženklais keleivis (apie 55 m. amžiaus). GMP dar išsivežė 3 nukentėjusius piliečius (2 lengvųjų automobilių vairuotojus ir keleivį)“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)