Pranešimas apie nelaimę buvo gautas šeštadienį 18.51 val. skubios pagalbos tarnybų telefono numeriu 112.

Pranešama, kad Panevėžio r., Upytės sen., Vinkšnėnų k., Krekenavos g. įvyko eismo įvykis, yra prispaustų žmonių.

Ugniagesiai informavo, kad vienoje transporto priemonėje buvo prispausti trys žmonės, juos gelbėtojai išvadavo ir perdavė medikams. Teigiama, kad kitame automobilyje irgi yra sužalotų asmenų.

Papildyta

Policijos departamentas informavo, kad Panevėžio r., Vinkšnėnų k., automobilis „Seat Toledo“, vairuojamas vyro (gim. 1987 m.), išvažiavo į priešingą eismo juostą, kliudė priešpriešiais važiavusius automobilius: „Toyota Avensis“, vairuojamą vyro (gim. 1987 m.), „VW Golf“, vairuojamą vyro (gim. 1993 m.) bei kaktomuša susidūrė su automobiliu „Toyota C-HR“, kurį vairavo vyras (gim. 1977 m.).

Per eismo įvykį žuvo automobilio „Seat“ keleivė (gim. 1989 m.) bei sužalotas vairuotojas ir keleivis (gim. 2019 m.), kurie paguldyti į ligoninę.

Taip pat sužaloti automobilio „Toyota C-HR“ vairuotojas bei keleiviai: moteris (gim. 1982 m.), nepilnametė (gim. 2008 m.) ir nepilnametis (gim. 2009 m.), kurie paguldyti į ligoninę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 281 str. 5 d. (kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimas).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (103)