Visiems Klaipėdos uosto naudotojams (krantinių naudotojams, laivų agentams, laivų kapitonams, rangovams, dirbantiems Klaipėdos uoste) yra išplatinta informacija apie jauno vyro dingimą. Paprašyta susitelkti ir nuolat stebėti uosto akvatorijos teritoriją.

Uoste veikiančių įmonių paprašyta stebėti krantines, praplaukiantiems laivams ir uosto kapitonui pavaldiems locmanams pavesta nuolat stebėti akvatoriją.

Uosto kapitonui pavaldžių tarnybų darbuotojai, pasitelkę katerį „Zunda“, šiandien taip pat nuodugniai apieškojo visą uosto akvatoriją, atkreipdami ypatingą dėmesį į mažiau pastebimas ar prieinamas vietas uoste. Jokių su jaunuolio dingimu susijusių detalių neaptikta.

Jauno klaipėdiečio uosto akvatorijoje bus ieškoma ir toliau.

Mįslingai dingo

Klaipėdos m. PK pareigūnai ieško be žinios dingusio Evaldo Rusio gimusio 1990 m.

Vyras 2021-10-17 apie vidurnaktį išėjo iš renginio (vestuvių puotos) Naujojo Sodo g., Klaipėdoje. Jis yra apie 180 cm. ūgio, lieso kūno sudėjimo, ant kairės rankos dilbio turi tatuiruotę.

Vilkėjo raudonais marškiniais, raudonomis kelnėmis, juoda medžiagine striuke, avėjo baltais sportiniais bateliais, galėjo būti užsidėjęs juodą kepurę.

Galinčių suteikti informacijos policija prašo susisiekti telefonu: 8 700 60712 arba el. paštu: nerijus.mendelis@policija.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)