Šalčininkų r. policijos pareigūnai, reaguodami į sistemingai gaunamus vietinių gyventojų pranešimus dėl narkotinių medžiagų platinimo Baltosios Vokės kaime, atliko kruopštų ir ilgalaikį tyrimą po kurio spalio 19 d. surengė policinę priemonę.

Priemonės metu sulaikyti du vilniečiai, įtariami neteisėta narkotinių medžiagų apyvarta, taip pat dvi romų tautybės Baltosios Vokės gyventojos (gimusios 1990 m. ir 1968 m.) ‒ jų namuose kratos metu buvo aptiktas labai didelis baltos medžiagos, įtariama karfentanilio, kiekis. Šios moterys praeityje yra teistos dėl narkotinių medžiagų platinimo, praneša Vilniaus apskrities policija.

Visi įtariamieji sulaikyti ir uždaryti į areštinę.

Karfentanilis – psichotropinė medžiaga, kuri pavojinga tuo, kad pavartojus net ir mažą jos dozę, galima apsinuodyti ar perduozoti, kai kuriais atvejais šia medžiaga galima apsinuodyti ir per odą – tik ją palietus.

Šalčininkų rajono policija dėkinga gyventojams už suteiktą informaciją nustatant tokio pobūdžio nusikalstamas veikas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)