Policijos duomenimis, į parduotuvę atėjęs vyras atsisakė parodyti apsaugininkui asmens dokumentą, patvirtinantį, kad galimybių pasas išduotas tikrai jam. Apsaugininkas neleido vyrui likti parduotuvėje, o šis atsisakė išeiti, veržėsi į parduotuvės gilumą, kilo konfliktas. Apsaugininkai vyrą sulaikė ir iškvietė policiją.

Atvykus pareigūnams, vyras pradžioje dar bandė kaltę dėl konflikto suversti ant apsaugininko, esą jis girtas. Tačiau patruliai jokių neblaivumo požymių nepastebėjo.

Paskui vyriškis nusiramino. Nei jis apsaugai, nei apsauga jam jokių pretenzijų nebeturėjo. Todėl policininkai apsiribojo prevenciniu pokalbiu ir vyriškį paleido.

Tai jau ne pirmas panašus incidentas sostinėje.

Sostinės parduotuvės apsaugos darbuotojui antradienį buvo peršauta koja.

Policijos departamento atstovas spaudai Ramūnas Matonis informavo, kad konfliktas dėl apsauginės veido kaukės nedėvėjimo kilo Asanavičiūtės gatvėje esančioje parduotuvėje „Rimi“.

„16.15 val. įvyko konfliktas tarp apsaugos darbuotojo ir pirkėjo dėl apsauginės veido kaukės. Konflikto metu pirkėjas panaudojo teisėtai laikomą „Glock“ pistoletą ir apsaugos darbuotojui peršovė koją“, – teigė R. Matonis.

Policijos duomenimis, 1983 metais gimęs apsaugos darbuotojas išgabentas į Respublikinę Vilniaus universitetinę ligoninę, jo gyvybei pavojus negresia. 1979 metais gimęs įtariamasis sulaikytas, ginklą paėmė policijos pareigūnai.

Šiuo metu policija dirba įvykio vietoje – apklausia liudytojus, peržiūrima vaizdo kamerų medžiaga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (443)