Policijos departamentas praneša, kad spalio 18 d. apie 19 val. 20 min. Šiauliuose, prie daugiabučio namo, rastas sužalotas mažametis (g. 2018 m.), kuris paguldytas į ligoninę.

Įtariama, kad mažametis iškrito pro langą.

„Mama, gimusi 1990 metais išvedė pavedžioti šunį ir pamatė iškritusį savo vaiką. Trejų vaikas iškrito per 5 aukšte esančio balkono langą. Balkonas įstiklintas, tačiau vienas langas buvo atviras, balkone buvo kėdutė“, – Delfi.lt sakė Šiaulių apskrities policijos atstovė Gailutė Smagriūnienė.

Berniukas patyrė daugybinius sužalojimus, tačiau nedetalizavo, kokie jie, policijai po pirminės apžiūros nurodė, kad vaikas patyrė politraumą.

Pareigūnų žiniomis, vaiko tėtis tuo metu buvo išvykęs.

Surinkta medžiaga pagal LR BK 137 str. 1 d. (Tas, kas dėl neatsargumo sunkiai sužalojo ar susargdino žmogų, baudžiamas areštu arba laisvės atėmimu iki trejų metų).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (79)