Kliudęs kelis elektros stulpus ir vieną jų nuvertęs, BMW automobilio vairuotojas pasišalino, eismo įvykio aplinkybes aiškinasi pareigūnai.

„Kaunas, 1.30 val. Žemaičių plentas. BMW. Po ilgo padangų cypimo, išversta tvora ir nuversti 3 elektros stulpai. Vairuotojas iš įvykio vietos pasišalino. Numeriai automobilio vokiški. Sužeistųjų įvykio vietoje nebuvo. Viskas gerai, kas laimingai baigiasi“, – naktį informacija dalijosi eismo įvykio liudininkai.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ komentavo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė žiniasklaidai Odeta Vaitkevičienė, naktį iš ketvirtadienio į penktadienį Žemaičių pl. automobilis BMW kliudė keletą elektros stulpų ir tvorą. Policijos duomenimis, nugriuvęs stulpas apgadino ir greta stovėjusį „Nissan Navara“ automobilį.

Anot O. Vaitkevičienės, automobiliu važiavę asmenys pasišalino. Pareigūnai tikslina eismo įvykio aplinkybes, renka medžiagą ir aiškinasi, kas vairavo BMW automobilį.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento (PAGD) Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos duomenimis, pranešimas apie nelaimę ugniagesius pasiekė apie 1.32 val.

„Gautas pranešimas, kad automobilis atsitrenkė į apšvietimo stulpą, ar yra sužeistų žmonių – nemato. Į apšvietimo stulpą buvo atsitrenkęs lengvasis automobilis BMW (registruotas Vokietijoje), žmonių viduje nebuvo, liudininkų teigimu, pasišalino iš įvykio vietos. Atjungtas automobilio akumuliatorius, nuo važiuojamosios kelio dalies patraukti 3 nuvirtę apšvietimo stulpai, nušluota kelio danga“, – praneša PAGD.

Vaizdo įrašą iš įvykio vietos ir daugiau informacijos apie įvykius Kaune rasite čia.