Apie avariją pranešta apie 12.25 val. Nurodyta, kad eismo įvykyje dalyvavo „Volvo“ automobilis ir motoroleris. Atvykę pareigūnai išgirdo, kad mergina, gimusi 2001 m., važiuodama paskui automobilį, jam sustojus, vengdama susidūrimo, krito ant asfalto. Ji skundėsi rankos skausmais. Medikai, įtardami, kad kad mergina galėjo patirti rankos lūžius, išvežė nukentėjusiąją į ligoninę.

Įvykio vietoje buvęs „Volvo“ vairuotojas patikino, kad norėjo pasukti į kairę, tad sustojo. Tačiau pamatė, kad už jo važiavusi mergina su motoroleriu krito.

Įvykio vietoje pareigūnai patikrino vairuotojų blaivumą. Pirminiais duomenimis, dėl avarijos „Volvo“ vairuotojas nėra kartas. Tačiau dėl alkoholio vartojimo vyrui teko kelionę tęsti jau be automobilio – jam nustatytas 0,48 prom. girtumas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)