Ketvirtadienį 17.47 val. Bendrajame pagalbos centre skubiosios pagalbos tarnybų telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad kelyje A6, Jonavos rajone, Šilų seniūnijoje, Prie Ilgabradų kaimo, susidūrė krovininis automobilis ir lengvasis automobilis.

Iš lengvojo automobilio rūksta dūmai, viduje galimai prispausti žmonės.

Į įvykio vietą išsiųstos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos. Informacija apie įvykį perduota Kauno m. greitosios medicinos pagalbos stočiai, Kauno apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Papildyta 18.32 val.: Situacijų koordinavimo skyriaus duomenimis, vienas vyras išlaisvintas iš lengvojo automobilio. Kad saugiai pasiektų sužeistąjį, gelbėtojams teko pjauti automobilio stogą.

Išlaisvintas žmogus perduotas medikams.

Dėl eismo įvykio nusidriekė kilometrinė spūstis. Vairuotojai, jau patekę į spūstį kitiems rekomenduoja, jei yra galimybė, rinktis kitą kelią.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)