Pasak pareigūnų, žuvusiojo kūnas siaubingai sudarkytas, dalies kūno nėra – manoma, kad dalį palaikų suėdė seniai nešertas namų šeimininkės šuo. Mirtinai sudraskytas vyras – šeimininkės sugyventinis.

Šiame name buvo smarkiai ir ilgai girtaujama (pirminiais duomenimis, buvo švenčiamas vieno iš svečių gimtadienis), o šuo kieme buvo paliktas likimo valiai – jis buvo nešertas ne vieną dieną.

Niekas iš namuose buvusių sugėrovų nematė, kaip įvyko nelaimė. Manoma, kad šeimininkės sugyventinis paryčiais išėjo į kiemą ir buvo užpultas nepririšto agresyvaus mišrūno.

Tik gerokai vėliau neblaivi šeimininkė pasigedo savo vyriškio ir išėjo į kiemą jo ieškoti, tada ir pamatė siaubingai sudarkytą lavoną.

„Baisus vaizdas. Dalies žmogaus išvis nelikę“, – pasakojo vienas iš pareigūnų. Manoma, kad išbadėjęs gyvūnas suėdė dalį minkštųjų audinių.

Atvykę policininkai ilgokai negalėjo įeiti į kiemą – šuo vis dar buvo labai agresyvus. Galiausiai šeimininkė jį apramino.

Šuo išvežtas į gyvūnų prieglaudą Alytaus r. O policija pradėjo ikiteisminį tyrimą mirties priežasčiai nustatyti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (285)