Policija informavo,kad vairuotojas lėkė dideliu greičiu, kelyje elgėsi chuliganiškai, ne kartą išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą, lenkė kitas transporto priemones sankryžose, keldamas pavojų sau ir kitiems eismo dalyviams.

Vienoje iš sankryžų, ties nusukimu į Kyviškių mstl., kirsdamas ištisinę liniją, automobilis išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą, lenkė priekyje ta pačia kryptimi, važiuojantį automobilį ir į jį atsitrenkė. Po susidūrimo automobilis pradėjo slysti, nuvažiavo nuo kelio į griovį, kelis kartus vertėsi ir sustojo. Pribėgę pareigūnai pamatė, kad vairuotojas važiavo vienas, buvo sąmoningas, jam buvo iškviesti medikai.

Eismo įvykio metu iš automobilio po visą lauką išsibarstė įvairus daiktai bei automobilio dalys. Atvykę medikai suteikė pirmąją pagalbą vietoje, vairuotojas rimtai nenukentėjo.

Bendraujant su vairuotoju jam iš burnos sklido alkoholio kvapas, akys buvo paraudusios, todėl buvo patikrintas vairuotojo blaivumas, nustatytas 1,35 prom. girtumas. Vairuotojui surašyti net keli protokolai, automobilis išvežtas į saugojimo aikštelę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)