Eismo įvykio metu žmonės nenukentėjo.

Policijos pareigūnams apie įvykį pranešta 11.45 val. Nurodyta, kad Vaidilutės gatvėje automobilio BMW apdaužė stovinčius „Mercedes Benz“ ir du „Volkswagen“ automobilius.

Pareigūnai įvykio vietoje rado visų automobilių vairuotojus. Pirminiais duomenimis, bandomiesiems važiavimams skirtą naują „BMW M4“ vairavo devyniolikmetis.

Eismo įvykio nuotraukas išvydę žmonės kaip mat atkreipė dėmesį, kad tas pats automobilis neseniai įžūlokai važiavo Vilniaus gatvėmis. Tas pats automobilis viliojo smalsuolius ir salone.

„Automobilio suteikimas bandomajam važiavimui yra įprasta automobilio salonų taikoma praktika. O „Krasta Auto“ griežtai pasisako už saugų ir atsakingą važiavimą kelyje, laikantis kelių eismo taisyklių. Tad automobilį paimantis asmuo įsipareigoja važiuoti laikantis KET, saugoti turtą ir prisiima atsakomybę už jį. Jeigu įvykis yra draudiminis, materialinę žalą atlygina draudimo bendrovė, tačiau asmuo turi sumokėti franšizės mokestį“, – Delfi.lt tokį komentarą pateikė „Krasta Auto“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (299)