Apie 4 val. Vilniaus r., Nemėžio sen., Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai patikrinimui sustabdė krovininį mikroautobusą „Ford Transit“ ‒ jo krovinių skyriuje aptiktas keturratis „Yamaha Grizzly 700“ su gale pritvirtintu valstybinio numerio ženklu ir vibroplokštė „Hatz-disel 1820“. Įtarta, kad šie daiktai gali būti vogti.

Automobilio vairuotojas (gimęs 1971 m.) ir kartu važiavęs keleivis (gimęs 1979 m.), įtariant nusikalstamos veikos padarymu, sulaikyti ir uždaryti į areštinę, praneša Vilniaus apskrities policija.

Kriminalistai netrukus išsiaiškino, kad šie daiktai buvo pavogti iš dalinai aptvertos gyvenamojo namo teritorijos Vilniaus r., Daržininkų kaime, nuo 1 val. iki 4.15 val.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Sulaikytieji įtariami ir savaeigės žoliapjovės, keturračio motorolerio, glaistymo-dažymo aparato, įvairių statybinių įrankių, piniginės su asmens dokumentais bei banko kortelėmis Šalčininkų r., Jašiūnuose, vagyste.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (85)