BĮ „Klaipėdos paplūdimiai“ pasidalijo, kaip atrodė jų šeštadienis.

„Iki pietų Karklėje itin girtas poilsiautojas nebenorėjo išlipti iš vandens, buvo be apatinių, neadekvatus, buvo iškviesti gelbėtojai į pagalbą. Gelbėtojų bei policijos pagalba poilsiautojas buvo ištrauktas iš vandens ir perduotas policijai. Taip pat Smiltynėje prie molo skendo vyras už paplūdimio ribų, gelbėtojai suteikė jam pirmąją pagalbą po to, kai su poilsiautojų pagalba skęstantysis buvo išlipęs į krantą. Vakare Melnragėje prie molo, už paplūdimio ribų, gelbėtojai išgelbėjo vyrą, kuris nebegalėjo grįžti į krantą“, – gelbėtojai praneša, kad visi įvykiai įvyko už paplūdimio ribų, kur gelbėtojai nebudi.

Dar vienas vyras ant kojų sukėlė policiją, kai besiilsėdamas paplūdimyje su mama, niekai jai nesakęs, dingo iš Melnragės kopų.

„Būdamas neblaivus išėjo link vandens dėvėdamas tik glaudes ir dingo. Po dviejų valandų intensyvių paieškų buvo rastas namie netoliese“, – apie neįprastą gelbėtojų darbą dalijasi „Klaipėdos paplūdimiai“.

Gelbėtojai prašo žmones branginti savo bei kitų gyvybes.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)