Liepos 8 d., apie 19.50 val., Marijampolės pataisos namuose, adresu Sporto g. 7, pataisos pareigūnams einant tarp 11-ojo lokalinio sektoriaus ir sveikatos priežiūros skyriaus kiemelio pasigirdo smūgis į lango grotas. Apieškoję teritoriją pareigūnai ant žemės prie pastato sienos rado juodos spalvos paketą, apvyniotą lipnia juosta. Jame rasta apie 270 g galimai narkotinių-psichotropinių medžiagų.

Tąkart metiko nustatyti nepavyko, bet atliekant ikiteisminį tyrimą gauta duomenų, kad narkotinių medžiagų permetimą organizavo nuteistasis, atliekantis bausmę šiuose pataisos namuose.

Taip pat nustatyti asmenys, įvykdę permetimą. Jų namuose atliktos kratos, vienas jų sulaikytas.

Dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Baudžiamojo kodekso 260 str. (Neteisėtas disponavimas narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėtas disponavimas labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu) 1dalį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)