Motociklas rėžėsi į automobilio šoną, į vairuotojo dureles.

Nukentėjo abu motociklu važiavę vyrai ir „Toyota“ 51 metų vairuotoja. Visi trys išvežti į ligoninę. Pirminiais policijos duomenimis, visiems sužalotos rankos (galimi lūžiai).

Papildyta

Policijos departamentas informavo, kad moteris (gim. 1970 m.) vairuodama automobilį „Toyota Yaris“ apsisukdama iš maršrutiniam transportui skirtos eismo juostos susidūrė su antrąja eismo juosta ta pačia kryptimi važiavusiu motociklu BMW, kurį neturėdamas teisės vairuoti transporto priemonių vairavo vyras (gim. 1977 m.).

Įvykio metu nukentėjo automobilio „Toyota Yaris“ vairuotoja, kuri po medikų apžiūros išleista gydytis ambulatoriškai, motociklo vairuotojas, kuris paguldytas į ligoninę ir motociklo keleivis (gim. 1988 m.), kuris paguldytas į reanimacijos skyrių.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 281 str. 1 d. (kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimas).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)