Kaip rašo portalas Alfa.lt, siuntėju nurodytas tūlas Yousefas Raafatas, prisistatantis „Alacho kariu“. Laiške rašoma: „Mes – Alacho kariai – skelbiame jums, kad atkeršysime už savo brolius musulmonus. Pradžioje informuojame jus, kad padėjome sprogmenis. Jūs turėtumėte suprasti mūsų ketinimus. Toliau veiksime be perspėjimo. Žinokite, kad jūsų šalyje yra tūkstančiai mūsų brolių – geriausių karių, kurie nebijo mirties. Mes mylime mirtį taip, kaip jūs mylite gyvenimą, ir esame kariai, kurie kaunasi dieną ir naktį. Alachas yra didis“.

Laiške taip pat pateiktas, kaip galima suprasti, neva užminuotų vietų sąrašas. Atkreiptinas dėmesys, kad daugelis adresų – didieji prekybos centrai, įskaitant „BIG“, „Akropolį“ ir „Ozą“. Taip pat neva užminuotas pastatas, kuriame yra ir „Delfi“ redakcija. Be to, sąraše yra Vilniaus miesto civilinės metrikacijos skyriaus, Migracijos departamento ir kt. adresai Vilniuje.

Minimi trys pastatai Ukmergės g.: 219, 298 ir 369, du Ozo g.: 18 ir 25, taip pat Šeškinės g. 32, Upės g. 9, K. Kalinausko g. 21, Vytenio g. 18, Gynėjų g. 16, Lvovo 105A ir Gedimino pr. 35.

Policija teigia jokių pranešimų apie galimai užminuotus pastatus sostinėje negavusi.

Policijos departamento atstovas Ramūnas Matonis Delfi sakė, kad visi minėtieji pastatai bus patikrinti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją