Kaip pažymi Saugumo valdymo skyriaus viršininkas Paulius Blažukas, šiuolaikinė įranga leidžia aptikti draudžiamus daiktus net tokiose ypač „slaptose“ ir „saugiose“ vietose. „Atvejis, kai draudžiami daiktai slepiami intymiose vietose – ne naujiena. Taip besielgiantieji, matyt, tikisi, kad būtent jiems pavyks per kratą „praslysti“ su paslėptu telefonu, tačiau turiu nuvilti – ko dėl suprantamų priežasčių negali pastebėti pareigūnas, visada pastebės speciali įranga“, – sako Saugumo valdymo skyriaus viršininkas.

Kratos procesas visuomet fiksuojamas vaizdo registratoriumi. Tai padeda išvengti nesusipratimų, konfliktinių situacijų ir draudžiamus daiktus įnešti bandžiusio asmens bandymų nuneigti jam nepalankią, tačiau akivaizdžią tiesą, praneša Kalėjimų departamentas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)