Daugybė žmonių tapo gaudynių liudininkais - motociklu Danės gatve lėkusį vyrą vijosi policijos ekipažas su švyturėliais ir garsiniais signalais, per garsiakalbius skambėjo raginimai sustoti.

Tačiau greičio nemažinęs motociklininkas toliau važiavo Danės gatve, pavojingai manevruodamas tarp žmonių. Į gaudynes įsijungė ir antras policijos ekipažas, budėjęs Atgimimo aikštėje.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Andromeda Grauslienė „Vakarų ekspresui“ komentavo, kad šis vyras buvo greitai sulaikytas ir pristatytas į komisariatą, šiuo metu uždarytas į areštinę.

Paaiškėjo, kad jis - 1996 metais gimęs vyras, kuriam nustatytas 1,08 promilės girtumas.

„Šis asmuo motociklu pravažiavo pro policijos ekipažą, stovėjusį Danės gatvėje, įvažiavo į mugės teritoriją, kur motorinių transporto priemonių eismas šiuo metu draudžiamas. Policijos ekipažas jį vijosi, sulaikė ir pristatė į komisariatą“, - sakė A. Grauslienė.

Dėl neblaivumo įžūliam motociklo vairuotojui teks atsakyti pagal Administracinių nusižengimų kodeksą. Bus įvertintas ir labai neatsakingas bei didelę riziką aplinkiniams sukėlęs elgesys važiuojant tarp žmonių eismui uždaryta gatve.