Praėjusį penktadienį, liepos 16 d., apie 14.00 val. Kaune, Karaliaus Mindaugo pr., prie pėsčiųjų tilto, vedančio į Žalgirio areną, nepažįstami asmenys sužalojo vyrą (gim. 1965 m.). Nenustatyti jaunuoliai apipylė vyrą nežinomos kilmės skysčiu ir padegė, o patys pasišalino iš įvykio vietos.

Asmenis, nurodytu laiku buvusius netoliese ir mačiusius įvykį ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašome kreiptis į Kauno apskr. VPK Nemuno policijos komisariatą telefonu 8 608 93 614 arba rašyti el. p. alva.kezinaityte@policija.lt.

Kauno apskr. VPK Nemuno policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 138 str. 1 d. Už tai gresia laisvės apribojimas arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 2-ojo skyriaus prokurorai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (148)