Policija informavo, kad per dieną pareigūnams įvairiausiose situacijose tenka padėti ne vienam žmogui. Tačiau tokia yra pareigūno misija, ir jie patys tuo nesigiria. Apie tai policijos vadovai sužino tik iš dėkingų, pareigūnų pagalbos sulaukusių žmonių. Šįkart padėką Šiaulių apskrities policijos vadovams atsiuntė Klaipėdos rajono gyventojas Ričardas Sargūnas.

59 metų vyrą nelaimė ištiko Raseinių r., Justinavos k., netoli „Viados“ degalinės. Sprogo jo vairuojamo, viščiukais pakrauto automobilio „Peugeot Boxer“ galinė padanga. Vairuotojas dar bandė manevruoti, bet, nepaisant visų pastangų, transporto priemonė atsidūrė ūkininko lauke ir apvirto ant šono. Gyvasis krovinys pažiro lauk.

Matydamas, kad jis pats vienas nesusidoros, vyras paskambino Skubiosios pagalbos tarnybų telefono numeriu 112 ir netrukus sulaukė policijos pareigūnų.

Ričardas Sargūnas savo padėkos laiške rašo: „Du jauni vyrai man padėjo iškrauti iš automobilio gyvą krovinį, o po to, kai automobilis buvo atverstas, vėl juos sudėti. Kol laukėme automobilvežio pagalbos, pareigūnai man suteikė galimybę pabūti jų automobilyje, nes lauke buvo labai karšta.

Aš dėkoju jiems už žmogiškumą, didelį supratimą ir man suteiktą pagalbą. Man labai džiugu, kad mūsų policijoje dirba tokie šaunūs jauni pareigūnai. Dėkoju ir šių jaunų vyrų vadovybei, kad turi tokių puikių žmonių savo kolektyve. Ačiū.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)