Nustatyta, kad vaizdo įraše matomas vyras užfiksuotas praėjusio sekmadienio naktį, liepos 11 d., apie 02.55 val., Vyro tapatybė kol kas nėra nustatyta, pareigūnai aiškinasi įvykio aplinkybes, pranešė policija.

Dėl viešosios tvarkos pažeidimo Kauno apskr. VPK Nemuno policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 284 str. Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 2-ojo skyriaus prokurorai.

Delfi primena, kad vaizdo medžiagoje matoma, kad naktį ant suoliuko sėdi pusnuogis vyras, jis viešai demonstruoja savo lytinį organą.

Vyriškį filmavusios merginos buvo šokiruotos, nes jis ne tik buvo pusnuogis, bet ir tenkino savo lytinę aistrą žmonių akivaizdoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (173)