Vilniaus apskr. policijos atstovai praneša, kad liepos 10-12 d. visoje šalyje buvo vykdomos policinės prevencinės priemonės, skirtos transporto priemonių leistino greičio kontrolei.

Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos pareigūnai šias priemones vykdė sostinės avaringose ir dažnai greičio mėgėjų pamėgtose Laisvės pr., Sausio 13-osio g., Justiniškių g. ir kitose gatvėse, kuriose daugiausia įvyksta eismo įvykių ar yra tikimybė jiems įvykti dėl viršyto greičio.

Greičio matavimo priemonėmis buvo nustatyti 39 leistino greičio viršijimo atvejai. Vienas vairuotojas lėkė su vėjeliu ‒ leistiną greitį viršijo net 39 km/val. Jam gresia bauda nuo 120 iki 170 eurų.

Kitam vairuotojui gresia didesni nemalonumai – jis patrauktas baudžiamojon atsakomybėn už vairavimą esant neblaiviam (nustatyta 1,82 prom. girtumas).

Policijos pareigūnai pataria - vairuokite saugiai, neviršydami leistino greičio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)