Apie 19.53 val. buvo gautas pranešimas, kad Molėtų pl. susidūrė keturi automobiliai: „Audi“, „Toyota“, „Škoda“, „Toyota“. Vienoje transporto priemonėje yra galimai prispaustų ir sužalotų asmenų.

Policija informavo, kad kelias dėl avarijos buvo nepravažiuojamas, buvo susidariusi didelė automobilių spūstis.

Į įvykio vietą buvo išsiųsti ugniagesiai, medikai bei policijos pareigūnai.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyrius informavo, kad buvo pranešta apie du prispaustus ir sužalotus asmenis. Į įvykio vietą nuvykę gelbėtojai išsiaiškino, jog prispaustųjų nebuvo, jų pagalbos nereikėjo.

Papildyta

Policijos departamentas informavo, kad Vilniaus r., Riešės sen., Molėtų pl., Medekiškių ir Riešės g. sankryžoje, automobilis „Škoda“, vairuojamas vyro (gimusio 1949 m.), atsitrenkė į važiavusius ir sustojusius automobilius „Toyota Auris“, vairuojamą vyro (gimusio 1978 m.), „Toyota“, vairuojamą moters (gimusios 1970 m.), „Audi A4“, vairuojamą vyro (gimusio 1986 m.).

Automobilio „Audi A4“ keleiviai (gimę 1979 m. ir 1986 m.), suteikus med. pagalbą ligoninėje, išleisti gydytis ambulatoriškai.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 281 str. 1 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)