„Be galo džiugina tokie jaunų ir pilietiškų mūsų gyventojų pavyzdžiai. Puikiai suprantame, kad viešoje vietoje radusi pinigus, ji galėjo juos pasilikti sau, tačiau pasielgė labai pilietiškai – netrukus pristatė į mūsų įstaigą“, – teigia Santakos policijos komisariato pareigūnai, taip ir nesulaukiantys besikreipiančio tikrojo pinigų savininko.

Kauno apskrities policijos atstovė Odeta Vaitkevičienė Delfi sakė, kad pareigūnai neskelbia rastosios pinigų sumos ir tikslios radimo vietos. Ji tik patikslino, kad „dėl dešimties eurų į žiniasklaidą nesikreiptume“.

Asmenį, kuriam priklauso pinigai, prašome kreiptis į Kauno apskr. VPK Santakos policijos komisariato Veiklos skyriaus vyriausiąją tyrėją Redą Šimkutę tel. nr. 8 700 60684 arba el. p. reda.simkute@policija.lt.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (82)